stedentrip HAMBURG stad stedentrip HAMBURG kerstmarkt

Stedentrip Hamburg

 

Hamburg in de meest sfeervolle tijd van het jaar: typische kerstgeuren, glühwein en dansende lichtjes, wanneer sneeuwvlokken Hamburg in een witte deken hullen en de etalages feestelijk versierd worden, is de aangename voorbereiding op Kerstmis begonnen.

Hamburg. Ooit een stad met zeelieden, prostituees en veel cash. Tegenwoordig is Hamburg vooral bekend als cultuur stad en als muziekstad. Zo zijn er in de hippe wijk Schanzenviertel tientallen bandjes ontstaan, vindt u bijzondere ontmoetingsplekken zoals de Secret Store, zeer populair onder Hamburgers. Maar Hamburg heeft ook heel vee musea en cultuur-hotspots zoals bijvoorbeeld de Hambuger Kunsthalle en vele kerken. Ook de vele moderne architectonische hoogstandjes kenmerken Hamburg.

Door het vele water dat zich in deze stad bevindt, staat de stad ook bekend als het Venetië van het noorden. Neustadt vormt samen met Altstadt het hart van Hamburg met Mönckebergstrasse als belangrijkste straat, waar de bekende modemerken gevestigd zijn.

 Of u nu de hele dag wilt winkelen, de toerist uit wilt hangen en geniet van de prachtige gebouwen en musea, of juist zin heeft om alle kerstkraampjes af te struinen: in het Hamburg zit u altijd goed. Een stad die uitermate geschikt is voor uw volgende groepsreis!

 

Highlights Hamburg

 

Reeperbahn
Gänsemarkt
HafenCity
Spitalerstrasse
Wijk Elbmeile
Alstermeer
Vismarkt
Hamburger kunsthallen
Alsterhaus
Rathaus

 

Groepsreis Hamburg

 

Ontdek Hamburg tijdens een 3-daagse busreis, 2 ***hotelovernachtingen o.b.v. logies/ontbijt, stadstour incl. Nederlandstalige gids.

INDICATIEPRIJS € 195,- p.p. (minimale deelname 50 personen)

Heeft u liever aan ander voorstel voor uw groepsreis naar Hamburg? Wij informeren u graag over alle mogelijkheden!

 

De Reisbeleving

 

Ontdek de VERLICHTE kerstmarkten. Verwen uzelf met het luxe assortiment van het ALSTERHAUS: dé plek om te winkelen. HAFENCITY, Europa’s grootste bouwproject, de  allernieuwste en ultramoderne architectuur. Ontdek de door glinsterende decoratie verlichte SPITALERSTRASSE onder het genot van een glühwein.

Menu