stedentrip dubrovnic water stedentrip dubrovnic zee stedentrip dubrovnic stad

Stedentrip Dubrovnik

 

Dubrovnik is de ideale bestemming voor een stedentrip. Het wordt beschouwd als één van de mooiste steden van de Adriatische kust. Dubrovnik is de havenstad van Kroatië en kenmerkt zich door de gastvrije sfeer, indrukwekkende stadsmuren en bijzondere monumenten. Deze zorgen er voor dat het een populaire bestemming is voor een ultieme stedentrip.

De stad heeft een lange geschiedenis en dat is duidelijk terug te zien in de fascinerende overgebleven gebouwen! Breng een bezoek aan een van de vele musea en kom alles te weten van deze historie. De stad is na jaren weer helemaal opgeknapt en heeft dan ook niet voor niets de bijnaam ‘de parel van de Adriatische Zee’.

Geniet van fijne stranden, een mediterraan klimaat, barokke gebouwen, marmeren straten, mooie kloosters, fonteinen en paleizen, prachtige uitzichten en azuur blauw water. Start uw reisbeleving naar Dubrovnik en geniet van een onvergetelijke groepsreis!

 

Highlights Dubrovnik

 

Stadsmuren
Rectorpaleis (Knezev dvor)
Dubrovnik museum
Onze-Lieve-Vrouw Hemelvaart Kathedraal (Velika Gospa).
Fort Lovrijenac
Kathedraal van Dubrovnik
Sponzapaleis
Stradun

 

Groepsreis Dubrovnik

 

Interesse in een groepsreis naar Dubrovnik? Eén van de mogelijkheden is een 3-daagse vliegreis, 2 ***hotelovernachtingen o.b.v. logies/ontbijt, transfer incl. Nederlandstalige assistentie.

INDICATIEPRIJS € 349, p.p. (minimale deelname 50 personen)

Uiteraard kan de groepsreis geheel naar uw eigen wensen afgestemd worden.

 

De Reisbeleving

 

Vertrek met een razendsnelle SPEEDBOOT naar het prachtige natuur eiland ´Sipan Island´ en verken dit eiland per MOUNTAINBIKE. Geniet van heerlijke Kroatische wijnen tijdens een WIJNPROEVERIJ. Fiets of wandel onder begeleiding van een gids langs alle HIGHLIGHTS van Dubrovnik. Verken de stad tijdens PHOTORALLY !

Menu