stedentrip berlijn uitzicht stedentrip BERLIJN brandenburgertor

Stedentrip Berlijn

 

Berlijn is, sinds de val van die roemruchte Muur in 1989, een stad in ontwikkeling. Oude, communistische bolwerken veranderen in trendy hotspots en geven Berlijn een dynamische uitstraling.

Te midden van hypermoderne architectuur en strak design staan wereldberoemde monumenten als de Brandenburger Tor, de Gedächtniskirche en Checkpoint Charlie. Ook op Alexander Platz, de bekende winkelstraat Kurfurstendamm en in het bruisende nachtleven van de wijk Mitte komen hip en historisch elke keer weer op verrassende wijze samen … Kortom Berlijn, een ideale bestemming voor groepsreizen!

 

Highlights Berlijn

 

Rijksdag
Brandenburger Tor
Potsdamer Platz
KaDeWe
Slot Charlotteburg
Gendarmenmarkt
Berliner Dom
Botanischer Garten
East Side Gallery
Fernsehturm
Gedächtniskirche
Holocaust-Mahnmal
Joods Museum
Kurfürstendamm
Museumeiland
Potsdamer Platz
Prenzlauer Berg
Stadsstranden
Tiergarten
Unter den Linden
Zoologischer Gärten

 

Groepsreis Berlijn

 

Een veel gekozen groepsreis naar Berlijn is de 3-daagse busreis met 2 ***hotelovernachtingen o.b.v. logies/ontbijt, stadstour incl. bus en Nederlandse gids, reisbegeleiding.

INDICATIEPRIJS € 189,- p.p. (minimale deelname 50 personen)

Uiteraard stemmen wij de groepsreis graag op uw wensen af.

 

De Reisbeleving

 

TRABANT RALLY ontspannen door Berlijn touren in een legendarische Trabant. STARS IN CONCERT SHOW interactieve showavond waar u mag meezingen en meeswingen met bekende artiesten zoals The Blues Brothers,Whitney Houston, Elvis en Tina Turner. BERLIN BIKE TOUR per fiets op ontdekkingstocht door bekende en onbekende wijken. WORKSHOP GRAFFITI een stukje van de voormalige Berlijnse Muur verfraaien…

Menu