Stedentrip België

 

België, onze zuiderburen; vriendelijk en bescheiden. U vindt op zo’n korte reisafstand al een compleet ander landschap en een geheel eigen levenswijze: de Belgen staan er om bekend dat zij volop genieten van het leven. Wat voor heel België geldt is de gemoedelijkheid, waarmee de Belgen hun gasten plezieren. Het Bourgondische leven neemt zowel in de kleinere plaatsen als in de grote steden in België een belangrijke plaats in. Moules-frites (mosselen met friet) geldt als het nationale gerecht van België en is overal verkrijgbaar.

Genieten in het knusse BRUGGE, winkelen in de havenstad ANTWERPEN in de bekende en chique winkelstraat Meir, genieten van de grandeur van de badplaats OOSTENDE, varen door de grachten van de elegante stad GENT, de herenhuizen uit de gouden eeuw bewonderen in de internationale stad BRUSSEL of actie en avontuur in de ARDENNEN?

Kerstshoppen is Belgie is zeker de moeite waard. Verschillende steden worden in de periode november en december omgetoverd in sprookjesachtige kerstsferen. Met prachtige winkeletalages en romantische kerstmarkten. Voor de grootste kerstmarkten van België moet u traditiegetrouw in Brussel en Antwerpen zijn.

Verrassend leuk zijn de kerstmarkten in Luik, Hasselt, Brugge, Gent en Leuven. Waar uw belangstelling ook naar uitgaat: België is zeer zeker de moeite van het bezoeken waard.

 

Highlights België

 

Eén dag België inclusief het vervoer per luxe touringcar kan vanaf € 89,00 per persoon. Afhankelijk van uw specifieke wensen kan deze prijs variëren. Wij komen graag in contact met u om u verder te informeren.

 

De Reisbeleving

 

Echte Belgische BONBONS maken tijdens een smakelijke workshop. BIERPROEVEN in Antwerpen. Varen door de GRACHTEN IN GENT…

Menu