Stedentrip Barcelona placaespanja Stedentrip barcelona gaudi

Stedentrip Barcelona

 

Barcelona is een ideale bestemming voor een stedentrip. Het is een stad waar u een prachtige combinatie vindt tussen heden en verleden; in de straatjes en pleintjes van de middeleeuwse Gothische wijk en in het moderne Barcelona met haar boomrijke boulevards en luxueuze winkels.

Daarnaast biedt Barcelona meer dan 70 musea, zoals het bekende Picasso museum. En vergeet ook niet de meesterlijke creaties van de architect Gaudí, met als beroemdste voorbeeld de kathedraal La Sagrada Familia, te bewonderen. Barcelona leeft, dag èn nacht …

Een heerlijk stad waar u, zowel culinair als cultureel kunt ontspannen of kunt genieten van alle musea die de stad biedt. Kortom Barcelona, een ideale bestemming voor verrassende groepsreizen!

 

Highlights Barcelona

 

La Rambla
Casa Batlló
Torre Agbar
Camp Nou
Museu Nacional d’Art de Catalunya
Poble Espanyol
Fundació Juan Miro
Parc de la Ciutadella
Transbordador Aeri Del Port
Parc Montjuïc
Barri Gòtic

 

Groepsreis Barcelona

 

Eén van de mogelijke opties voor een groepsreis naar Barcelona is een 3-daagse stedentrip met vliegreis, 2 ***hotelovernachtingen o.b.v. logies/ontbijt en transfer, incl. Nederlandse gids.

INDICATIEPRIJS € 415,- p.p. (minimale deelname 50 personen)

Uw groepsreis naar Barcelona is uiteraard geheel op eigen wens af te stemmen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij nemen graag contact met u op!

 

De Reisbeleving

 

RAMBLAS RALLY per step en te voet verkent u de bekende en onbekende straten en pleinen van de stad. BARCELONA BY BIKE ontdek Barcelona per fiets onder begeleiding van een enthousiaste gids. DRAKENBOOTRACE in teams gaat u de sportieve strijd aan met uw collega’s in de Port Olimpic van Barcelona. TAPAS WORKSHOP actief aan de slag met originele, Spaanse recepten en daarna genieten van uw eigen gemaakte tapas…

Menu