stedentrip Athene pantheon Stedentrip Athene straatje

Stedentrip Athene

 

In ATHENE bepalen de overblijfselen uit de Griekse oudheid en een uitbundig stadsleven de sfeer. Athene is de stad van de Olympische Spelen, de stad van artiesten, cultureel knooppunt, wetenschappelijk centrum, het oosten en westen voor elke reiziger en het Parthenon van en voor iedereen. Vanaf de Akropolis heeft men een prachtig uitzicht over de stad, de oude Agora, de kerk Ag. Apostoli en Plaka.

Athene barst van de cultuur en geschiedenis. U zult hier zeer veel historische, Griekse bezienswaardigheden vinden. zo heeft Athene veel ruïnes, tempels en andere oude gebouwen. Naast de historische bezienswaardigheden heeft Athene ook veel theaters en musea. Het is een stad vol verrassingen… mooi en vol contrasten!

 

Highlights Athene

 

Parthenon op de Akropolis
Nationaal Archeologisch Museum
Syntagmaplein
Wijk Plaka
Eleftheríou Venizélou (Panepistimíou)
En nog veel meer…

 

Groepsreis Athene

 

Een groepsreis naar Athene bestaat uit een 4-daagse vliegreis inclusief transfer v.a. luchthaven naar hotel en vice versa, 3 ***hotelovernachtingen op basis van logies/ontbijt, luchthavenbelasting, toeristenbelasting, welkomstenveloppe met programma en informatie bestemming.

INDICATIEPRIJS € 439,00 p.p. (minimale deelname 50 personen)

Uiteraard stemmen wij de stedentrip naar Athene graag af op uw wensen. Als u nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden of graag meer informatie ontvangt dan nemen wij graag contact met u op.

 

De Reisbeleving

 

CAPE SOUNION Bezichtig de tempel van Poseidon en geniet van het prachtige uitzicht over zee. AKROPOLIS de kroon op Athene met als bekendste attractie het Pantheon, de tempel opgedragen aan de godin Athene! Een bezoek mag tijdens uw reis niet ontbreken. GRIEKSE EILANDENCRUISE haal nog meer uit uw reisbeleving en breng een bezoek aan Porus, Hydra en Aegina.

CITYTOUR ontdek alle highlights van Athene onder begeleiding van een Nederlandstalige gids (met Fiets, Segway of te voet) GREEK DINER geniet met elkaar van een typisch Grieks diner in sfeervol authentiek Grieks restaurant. CULINAIRE WANDELTOCHT waarin je van de geijkte paden afwijkt.  Eet en drink waar de lokale inwoners van Athene dat doen.

Menu