Waterbron in IJsland Sneeuwscooter in IJsland Natuur in IJsland

Groespreis IJsland

 

IJsland is als een schilderij waar verschillende landschappen in elkaar vloeien. Een uitstekende incentive bestemming als het gaat om mensen met elkaar te verbinden. Om het ijs letterlijk te breken is moet u zelf uw kamersleutel uit een groot blok ijs hakken!

Het grauwe, steenachtige landschap bij aankomst doet u geloven dat u op de maan bent geland maar wanneer u even later in het wit melkachtige warme water dobbert van de Blue Lagoon is dat allang vergeten. Grote, stoere superjeeps nemen u mee door de verschillende landschappen langs vulkanische kraters, spugende geisjers en woeste watervallen!

Een duik in het ijskoude water langs verschillende aardkorsten, walvis spotten vanaf een stoere vissersboot en uw vingers aflikken tijdens een kreeftendiner.

Zittend op de met sneeuw bedekte gletsjer genietend van het waanzinnige uitzicht en een heerlijke lunch in de sneeuw. Stoere ronkende sneeuwscooters waarmee u de gletsjer verkent, dit is absoluut ‘a once in a lifetime’ experience. IJsland, voor krachtige incentives!

 

Highlights IJsland

 

Super jeeps eiland tour
Gletsjer lunch
Walvis cruise
Mud & Fun Blue Lagoon
Bezoek Gulfoss waterval
Sneeuwscooter experience

 

Groepsreis IJsland

 

Ontdek de prachtige landschappen van IJsland tijdens een 4-daagse vliegreis, 3***hotelovernachtingen o.b.v. logies/ontbijt, transfer incl. Nederlandse assistentie.

INDICATIEPRIJS € 595,00 p.p. (minimale deelname 50 personen).

Uiteraard zijn er veel andere mogelijkheden voor een groepsreis naar IJsland waar wij u graag over informeren.

 

De Reisbeleving

 

Bezoek aan de BLUE LAGOON. REYKJAVIK color run. Super jeeps EILAND TOUR. WALVIS SPOTTEN op een visserskot. SNEEUWSCOOTER experience & gletsjer lunch. Vingers aflikken tijdens een KREEFTENDINER.

Menu