map-pin stedentrip wereldbol stedentrip koffers stedentrip

Stedentrip voor u op maat

 

Heeft het personeel van uw bedrijf een mooie beloning verdiend? Is het eens tijd voor iets anders dan een standaard personeelsuitje? Met een groep (medewerkers) een mooie stedentrip maken is dan een prachtige mogelijkheid. Maar tevens een uitdaging voor u als organisator!

 

Zeker in een groep is het een uitdaging om iedereen tevreden te houden. De één gaat voor een lekker restaurant, fun en party in het nachtleven. De ander geeft zijn voorkeur meer aan musea en cultuur. De activiteiten en highlights van een stedentrip zijn dus persoonlijk; iets wat vaak vergeten wordt bij het bezoeken van een stad. U heeft de schone taak deze groep tevreden te houden (of te krijgen). Dit kan een forse inbreuk op uw bestaande werkzaamheden of verantwoordelijkheden zijn.

De Reisbeleving organiseert al jarenlang één- en meerdaagse stedentrips. Onze ervaring kan u helpen in de creativiteit en het vinden van de juiste balans in het programma van uw teamuitje. DE REISBELEVING kent geen grenzen. Een reisje voor bijvoorbeeld uw personeelsvereniging of een jubileumreis naar alle gewenste bestemmingen, wereldwijd, kunnen wij voor u realiseren.

Met veel enthousiasme begeleidt één (of meer) van onze reisleiders uw reis, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken en nog meer uit uw bedrijfsuitje of groepsreis kunt halen. U kunt volledig genieten en de stad beleven; relax tijdens uw reisbeleving! Op deze website worden slechts enkele bestemmingen genoemd. Heeft u andere ideeën of heeft u nog geen idee waarnaar u toe wilt? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag alle mogelijkheden met u.

Menu