Snowvibes

Heerlijke afdelingen maken, verse sneeuw, mooie pistes, een lekker drankje bij het haardvuur, gezellig fonduen met elkaar, rodelen, mooie tochten met een arrenslee en niet te vergeten top aprés ski.

Ondanks het feit dat de zomer in aantocht is kijken wij vast vooruit naar mooie winterse belevingen! Wij zijn dan ook al volop bezig met de aanvragen en voorbereidingen voor komend jaar… Transavia ziet ook een aantrekkende vraag naar wintersportvluchten en speelt hier mooi op in!

Roy Scheerder: ”deze winter zien we dat de wintersportvluchten weer in de lift zitten, daar zetten we extra capaciteit op in. Ook hierbij zijn aantrekkelijke vluchtschema’s en frequenties heel belangrijk om de verblijfsduur op de piste nog beter te benutten, voor zowel een korte weekendtrip als een lange skivakantie. Daar houden we rekening mee.”
Transavia zet daarom meer vluchten in naar Innsbruck en Salzburg zowel vanaf Amsterdam Airport Schiphol, als vanaf Eindhoven Airport en Rotterdam The Hague Airport.  Aangezien de vraag vanuit de markt niet meer toereikend is, heeft de luchtvaartmaatschappij besloten de twee wintersport-bestemmingen vanaf Groningen Airport Eelde te stoppen.
bron; Transavia

Nog meer mogelijkheden voor een leuke skitrip met je collega’s!
Interesse? Bel/Mail ons gerust voor vrijblijvende informatie of een offerte.

 

Menu