Snowboard in de sneeuw Apres ski bord Zonnen tijdens wintersport Skïer op de piste

Snowvibes

 

Verse sneeuw, schitterende pistes, heerlijke afdalingen maken en een lekker drankje bij het haardvuur. Rodelen, gezellig fonduen met elkaar, prachtige tochten maken met een arrenslee en uiteraard een top aprés ski.

De zomer mag dan wel in aantocht zijn, maar wij kijken tocht vast vooruit naar heerlijke winterse belevingen! Wij zijn dan ook al volop bezig met de aanvragen en voorbereidingen voor komend jaar… Transavia ziet ook een aantrekkende vraag naar wintersportvluchten en speelt hier mooi op in!

Roy Scheerder: ”Deze winter zien we dat de wintersportvluchten weer in de lift zitten, daar zetten we extra capaciteit op in. Ook hierbij zijn aantrekkelijke vluchtschema’s en frequenties heel belangrijk om de verblijfsduur op de piste nog beter te benutten, voor zowel een korte weekendtrip als een lange skivakantie. Daar houden we rekening mee.”

Daarom zet Transavia dan ook meer vluchten in naar Salzburg en Innsbruck vanaf zowel Amsterdam Schiphol Airport, als vanaf Eindhoven Airport en Rotterdam The Hague Airport. De twee wintersportbestemmingen worden door de luchtvaartmaatschappij niet meer aangevlogen vanaf Groningen Airport Eelde. De vraag vanuit de markt was niet meer toereiken.

Bron: Transavia

Nog meer mogelijkheden voor een leuke skitrip met je collega’s!
Interesse? Bel/Mail ons gerust voor vrijblijvende informatie of een offerte.

 

Menu