Slapen bij Designers

 

In New York is dit weekend weer de Fashion week van start gegaan. Ook de Fashion Weeks voor Londen, Parijs en Milaan staan alweer op de agenda. Indien je geen kaartje hebt maar je toch graag wilt genieten van de modesferen, kun je terecht in de hotels van designers. In alle modesteden vind je hotels en kamers die de handtekening hebben van belangrijke designers. Een heerlijk nachtje slapen onder de fijne stoffen van Versace of een verblijf tussen de prints van Von Furstenberg. Hieronder vind je zes hotelkamers van topdesigners.

 

Piano Suite, Diane Von Furstenberg Claridge’s, London

 

Diane Von Furstenberg heeft een tijdloze stijl met stevige prints. Deze kun je tevens terugvinden in de Piano Suite van Claridge’s Londen. De suite heeft twee slaapkamers die beiden zijn voorzien van een king size bed. Tevens staat er een piano en een open haard.

 

Armani Hotel, Dubai

 

Niet alleen de pakken van Giorgio Armani zijn strak en stijlvol. De modeontwerper heeft namelijk ook kamers ontworpen voor een hotel in Dubai. Het Armani Hotel bevindt zich in een van de torens van de Burj Khalifa, het hoogste gebouw ter wereld. Tijdens een verblijf in dit hotel kun je uiteraard genieten van een duik in de spa en shoppen bij enkele van zijn winkels.

 

Palazzo Versace, Queensland, Australië

 

In het Palazzo Versace in Australië vind je duizelingwekkende patronen, over-the-top kleuren en prachtige stoffen. De kamers hebben allen een eigenzinnig inbreng van Donatella Versace. Op de mooie stranden voor het hotel kun je heerlijk bijkomen.

 

Dior Suite, The St. Regis New York

 

Dior werkt wereldwijd samen met tal van hotelketens. St. Regis in New York City is echter de meest bekende. De Dior-suite in dit hotel heeft een hip, maar toch traditioneel karakter. De suite is voorzien van mooie, rustige tinten paars en grijs. Naast een Dior-suite vind je in hetzelfde hotel ook een Tiffany-suite en kamers in de luxe stijl van Bentley of Milaan.

 

Oscar de la Renta Resort Boutique, Dominicaanse Republiek

 

Oscar de la Renta is bekend van de elegante bruidsjurken en dramatische avondkleding. Het is geen toeval dat zijn resort op de Dominicaanse Republiek staat, de ontwerper komt oorspronkelijk namelijk van dit eiland. Je kunt hier fashionable, maar zeer ontspannen genieten. Uiteraard kun je ook winkelen in de boetiek in het hotel.

 

Symphony Style Hotel, Koeweit

 

De naam van het voormalige Missoni Hotel is dan wel veranderd, maar het decor van het hotel is wel hetzelfde gebleven. Het hotel kenmerkt zich door de typische zigzag patronen, streepjes en breisels waar het modehuis om bekend staat. Dit geeft het hotel een uitnodigende en warme sfeer.

 

Hôtel du Continent,Christian Lacroix, Parijs

 

Nadat Christian Lacroix al enkele hotelkamers in Parijs heeft ontworpen, is het Hotel du Continent de eerste samenwerking waarbij hij een heel pand ontwerpt. Het hotel is de ideale verblijfplaats voor degenen die houden van dramatiek en sensatie. Het ontwerp kenmerkt zich door uitgesproken behang vol bloemen en afbeeldingen, zebrastoelen en drukke vloerkleden en meubels.

 

Bron: Fox News & De Telegraaf

 

Zo maakt u van uw hotelovernachting een ware beleving.

Beleef het met de REISbeleving!

 

logoVECTOR

SLOGAN

Menu