ski trip wintersport sunset ski trip winter groep ski trip wintersport lift

Ski trip

 

Ski trip; sneeuw, sneeuw en nog eens sneeuw. Zo uit uw hotel de ski’s of het snowboard onderbinden, de lift in en dan… Geniet van de eindeloze en uitdagende skipistes op één van de sneeuwzekere gletsjers in Frankrijk? Of kiest u voor door dennen omlijnde pistes, de ‘gemütlichkeit’ en gezellige aprés-ski van een echt Oostenrijks wintersportdorp?

Gaat uw voorkeur uit naar het luxe Zwitserland? Of gaat uw keuze uit naar bijvoorbeeld de indrukwekkende Dolomieten in Italië, waar het maken van lange skitochten één van de belangrijkste ingrediënten is voor een geslaagde skitrip?

Verblijft u in een hotel, pension of eigen chalet? Er zijn veel mogelijkheden. Of u nu voor de sport gaat, de ontspanning van de sauna of voor het feest tijdens de apres-ski, er is altijd een bestemming ie bij u past.  Per vliegtuig, trein of toch liever met de bus? Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen om voor u uw ultieme Skireis te organiseren!

 

Groepsreis wintersport

 

Eén van de mogelijke groepsreizen is een 5-daagse busreis met 2 hotelovernachtingen in een 3-sterren hotel o.b.v. half pension (ontbijt & diner), incl. 3-daagse skipas

INDICATIEPRIJS € 375,- p.p. (minimale deelname 50 personen)

 

De Reisbeleving

 

RODELEN op de slee of in een TUBE samen razendsnel de piste af roetsjen. APRÈS-SKI FEEST/HÜTTE PARTY Hollandse meezingers, lokale hits, borrelhappen en schnaps passeren op dit feest de revue. FONDUE AVOND met z’n allen aan tafel lekker genieten van een kaas- of vleesfondue op een sfeervolle locatie. BIGFOOT SAFARI op speciale sneeuwschoenen en met fakkels in de hand doorkruist u ‘s avonds uw skigebied.

Menu