Start People

 

Stedentrip Brugge

 

Ook dit jaar hebben we weer gebruik gemaakt van de expertise en ervaring van DE REISBELEVING voor onze incentive. Het fijne aan de samenwerking met De Reisbeleving is dat ze voor ieder budget een geweldige trip samen kunnen stellen.

Wat wij tevens erg fijn vinden is dat er een voorzet gedaan wordt en dat er dan samen uiteindelijk bepaald wordt hoe de reis er uit gaat zien. Er kan dus van alles aangepast worden. We hadden voor onze eerste stedentrip best een groot budget en de reis naar Berlijn was dan ook geweldig.

Het jaar daarop hadden we ook een redelijk budget en ze kwamen met Malta. Wat een genot om na een jeepsafari met zo’n schip rond te varen met een wijntje in je handen, heerlijk te eten en met een DJ aan boord lekker te loungen.

Dit jaar was er eigenlijk weinig tot geen budget en dan zie je de kwaliteit van een organisatie want ondanks het lage budget is het ze toch weer gelukt om een geweldige incentive naar Brugge neer te zetten met erg leuke activiteiten, met name de GPS tour door heel Brugge werd door alle collega’s als erg leuk ervaren.

Ieder jaar weer krijgen we zoveel positieve reacties van onze collega’s op de reizen dat we daarom zeker weer volgend jaar gebruik gaan maken van de buitengewone expertise van De Reisbeleving.

Menu