De Uitzendspecialist

 

Incentive New York

 

Vooruitlopend op een korte review: het was een topweekend! Afgelopen juni (2012) zijn wij via de Reisbeleving een lang weekend met 15 Uitzendspecialist-collega’s naar New York geweest als beloning voor een vruchtbaar jaar hard werken.

De voorbereiding was super, zowel qua informatievoorziening als qua enthousiasmering voor de aankomende trip. Op Schiphol zijn we prima begeleid waarna we na een acceptabele vlucht in New York zijn geland. De opvang aldaar en begeleiding naar het hotel in een (snel en bijzonder comfortabel) busje werd verzorgd door chauffeur en Marty, een rasechte (Joodse) New Yorker van om en nabij de 60 die de rit naar het hotel van prachtig commentaar voorzag.

De combinatie van ingeplande bezienswaardigheden / activiteiten en zelf in te delen vrije tijd was perfect. We hebben veel gezien zoals bijvoorbeeld Times Square, Empire State Building, WTC, Harlem, Central Park, een fietstocht langs Manhattan, de rivier en de Brooklyn Bridge. Dit laatste is zeer zeker aan te raden, een prachtige mix van een stukje beweging, vrijheid, rust en natuur te midden van de altijd nabije grootsheid van de New Yorkse binnenstad.

De begeleiding van Marty tijdens de geplande trips hebben we evenals zijn persoonlijkheid ervaren alsof hij er al jaren bij hoorde en het hotel was prima. We hebben gelachen, gehuild (toen de Cheetas sloot), nekpijn, bewonderd, gedronken en volop genoten.De enige twee minpunten waren het eten in het Heartland Brewery Restaurant en de wedstrijd Nederland – Portugal die we op het vliegveld vlak voor de terugreis nog mochten meemaken.

 

 

 

Menu