Creyf’s

 

Incentive Palma de Mallorca

 

Op vrijdag 11 mei was het zover. Naar aanleiding van de behaalde resultaten in het afgelopen jaar, gingen we met zo’n 120 Creyf’s collega’s op een welverdiende reis! Met een bestemming als Mallorca kon de pret al niet op, maar het programma van De Reisbeleving zorgde voor dubbel feest!

Na een ontvangstborrel bij het zwembad met jawel, 27 graden Celsius, was het tijd voor een feestje! Met vrijkaartjes voor de plaatselijke discotheek ‘Titos’ gingen we de eerste Budget Buster avond inwijden. Voor zaterdagochtend stond een scootertour naar de Vinka op de planning. Ik als scooterleek vond dit nog best spannend, maar met de gekozen route en ervaren gids was mijn eerste scootertocht een geweldige ervaring!

Na een heerlijke lunch bij de Vinka’s waren er wat uurtjes over om zelf in te plannen. Sommigen gingen lekker luieren aan het zwembad of aan zee, terwijl anderen het mooie oude centrum van Palma gingen bezichtigen. De avond begon bij ‘Mood Beachclub’ met een heerlijk diner, en eindigde op z’n Creyf’s met een groot feest.

Zondag was het tijd voor relaxen, want de catamaran stond om 12.00 uur klaar om ons een topdag op zee te bezorgen. Er was eten en drinken aan overvloed aan boord en daarnaast was er gelegenheid om een frisse duik te nemen in zee. De 5 uur op zee vlogen voorbij! Terwijl we feestend en dansend terug voeren naar de haven, stonden de bussen klaar om iedereen naar ‘Nassau beachclub’ te vervoeren, waar nog even werd geborreld voordat we terugvlogen naar Nederland.

Al met al was het hele weekend een groot zorgeloos feest! Astrid en Chantal waren overal bij en alles was tip top geregeld. De Reisbeleving Bedankt!

 

Rome

 

Beste Astrid en collega’s,

Hierbij wil ik je hartelijk danken voor de goede organisatie van het Incentive weekend: Budget Busters reis van Creyf’s naar Rome. De dagen zijn zeer goed verlopen, de sfeer was uitstekend, het weer uiteindelijk meer dan mooi en iedereen heeft over hoe geweldig Rome is. Maar ook zeker hoe “cool” het is op een Vespa door Rome te rijden. Nogmaals dank en we zien/spreken elkaar gauw.

Menu