Confetti op een buitenfeest groep mensen op stedentrip

Referenties

 

Wij kunnen u uiteraard makkelijk vertellen dat wij veel ervaring hebben in het organiseren van bedrijfsuitjes en groepsreizen. Naast grote bedrijven is ook het MKB voor ons een belangrijke doelgroep. Velen komen bij ons terug voor het organiseren van een teamuitje of een reis voor teambuilding of andere doeleinden. Geeft dat voldoende overtuiging om contact met ons op te nemen?

Uw eigen ervaring is natuurlijk het meest betrouwbaar, maar graag delen we de ervaringen van andere bedrijven, die zaken met ons hebben gedaan. Met veel enthousiasme zien we u ook terug in onderstaande lijst met referenties.

 

De Uitzendspecialist

”Afgelopen juni zijn wij via de Reisbeleving een lang weekend met 15 Uitzendspecialist-collega’s naar New York geweest als beloning voor een vruchtbaar jaar hard werken.”

Lees verder

 

Varta The Netherlands & Belgium

”Tijdens het pinksterweekend organiseerde De Reisbeleving ons PV-weekend naar Istanbul. Een stad waar we zelf nooit aan dachten, bleek een groot succes.”

Lees verder

 

Unique

”Op een vrijdag in juni vertrekken we met 28 collega’s vanaf Schiphol richting Mallorca. De Reisbeleving heeft een mooie enveloppe voor ons klaargelegd met daarin info zoals het programma, een plattegrond van Palma en wat extra informatie om nóg meer in de stemming te komen!”

Lees verder

 

Rabobank Gemeente Voorst

”21 t/m 23 april 2012 zijn wij met De Reisbeleving naar Berlijn geweest. Wat een beleving, super.

Aantal deelnemers; 84

Waardering reis; een dikke 10!”

Lees verder

 

Deloitte Consulting

”In de afgelopen jaren heeft De Reisbeleving in samenwerking met verschillende teams van collega’s gewerkt aan een steeds groeiend jaarlijks wintersportevenement.”

Lees verder

 

Start People

”Ook dit jaar hebben we weer gebruik gemaakt van de expertise van De Reisbeleving voor onze incentive. Het fijne aan de samenwerking met De Reisbeleving is dat ze voor ieder budget een geweldige trip samen kunnen stellen.”

Lees verder

 

Creyf’s

”Hierbij wil ik je hartelijk danken voor de goede organisatie van het weekend!”

Lees verder

 

De Goudse Verzekeringen

”Al meerdere jaren hebben wij met de personeelsvereniging van De Goudse via De Reisbeleving mooie Europese stedentrips gemaakt (Londen, Praag, Berlijn, Madrid en Lissabon). Vooral het meedenken en het op maat aanbieden van een reis (binnen een vooraf opgegeven budget) zijn voor ons de sterkste punten van De Reisbeleving. Ook komen ze vaak met leuke ideeën en steden waar we zelf niet direct aan denken (bijvoorbeeld Riga!).”

 

Technicum

”Dankzij de dames van ‘De Reisbeleving’ hebben de medewerkers van Technicum een fantastisch weekend beleefd in Istanbul. Tot in de puntjes geregeld als het gaat om vervoer, hotel, programma en begeleiding. Volgende keer willen we graag dat Astrid en Maaike ons weer vergezellen naar een andere locatie! Niets anders dan lof voor de organisatie rondom dit weekend!”

 

Rabobank Nederland

”Een kerstreis met 200 deelnemers. Onze eerste ervaring met De Reisbeleving: Geweldig! Een super hotel in hartje Londen, mooier kon gewoon niet.”

Lees verder

 

AEGON Nederland nv

”Al vele jaren doet de Personeelsvereniging van AEGON zaken met De Reisbeleving voor de jaarlijkse wintersportweekenden. Inmiddels hebben we ook een stedentrip naar Wenen achter de rug en afgelopen weekend zijn we naar Disneyworld Parijs geweest, wat ook weer een succes was.”

Lees verder

 

Velen kennen De Reisbeleving al. Zij gingen u voor:

▪ St. Antonius Ziekenhuis

▪ Rode Kruis Ziekenhuis

▪ Douwe Egberts

▪ USG Innotiv

▪ Creyf’s

▪ De Uitzendspecialist

▪ ASA Student

▪ Eneco Energie

▪ Amersfoortse Verzekeringen

▪ Rabobank

▪ Deloitte

▪ De Goudse Verzekeringen

▪ AON Nederland

▪ Ministerie van Volksgezondheid Welzijn & Sport

▪ IGS Gebo

▪ Polikliniek Goeree Overflakkee

▪ Ernst & Young

▪ Wehkamp

▪ EXIN

▪ Ministerie van Infrastructuur en Milieu

▪ Rijkswaterstaat

▪ Boskalis

▪ IJsseland Ziekenhuis

▪ Gemeente Diemen

▪ Aegon

▪ Twente Ziekenhuis Groep

▪ VARTA

▪ Kennemer Gasthuis

▪ Brugmans Vloeren

 

Menu