Op en top designhotels!

Verwen jezelf eens lekker tijdens een stedentrip en kies voor een designhotel!

Een goed hotel met een mooi design, een comfortabel bed, vriendelijk personeel en een centrale ligging….. Laat je verrassen en ga voor een uniek, hip en trendy hotel. Wij hebben alvast een leuke selectie van designhotels voor jullie samengesteld in de steden Brussel, Amsterdam, Berlijn en Londen!

 

Motel One in Berlijn
designhotel BERLIJN   
Dit superhippe designhotel is gelegen in hartje Berlijn aan het Alexanderplatz met de bekende Fernsehturm. Naast een goede service zijn simpel en strak twee begrippen die dit designhotel uitstekend omschrijven. Een goede keuze voor de prijsbewuste reiziger die ook voor kwaliteit gaat!

Hotel Bloom! in Brussel
designhotel BRUSSEL
In Hotel Bloom! smelten hedendaagse kunst en comfortabele trendy kamers samen. Het interieur is sfeervol en heeft verschillende stijlen. Felle kleuren gaan samen met natuurlijke kleuren van de lobby tot je hotelkamer. Verblijf in Brussel in dit hotel en waan je in een heus designparadijs!

St. Martins Lane in Londen
designhotel LONDEN
Dit speelse designhotel ontworpen door Philippe Starck biedt een mooi uitzicht over Londen. Van barok tot modern, verschillende stijlen komen in dit hotel samen. Een gaaf weetje; je kunt zelf de buitenkant van het hotel omtoveren met een interactieve lichtshow. Zo verandert het hotel voortdurend van kleur.

Qbic hotel WTC in Amsterdam
designhotel AMSTERDAM
Verblijf tijdens je trip naar Amsterdam bij het Qbic hotel in het WTC-gebouw op de Zuidas. Qbic staat voor kubussen en dat is terug te zien in het design. Zo bevinden het bed en de badkamer zich in een kubus. Handig, de metro stopt voor de deur die je binnen 15 minuten naar hartje Amsterdam brengt!

 

 

logoVECTOR

SLOGAN

 

 

Bron: your opi 

Menu