“Never waste a good crisis” zei Winston Churchill.

8 december 2020

“Verbinden door samen te beleven” zegt Astrid Drenker.
December is een maand van terugblikken en vooruit kijken. Laten we beginnen met een korte terugblik. 2020 is het jaar van de ommekeer. Het leven kwam tot stilstand en dit heeft gezorgd voor weerstand en uitdagingen. Een jaar dat wij niet snel gaan vergeten.
De pandemie heeft een grote impact op ons. Alle reizen sinds maart zijn verzet of geannuleerd en nieuwe aanvragen zijn zeer schaars. De klusjes zijn inmiddels gedaan en we zijn onszelf de afgelopen maanden behoorlijk tegen gekomen.
Toch lukt het ons elke keer weer om elkaar op te beuren, te motiveren en door te gaan. De nieuwe website, het online inschrijfsysteem en het verdiepen in de mooie plekjes van Nederland geeft ons een boost. Opgeven is geen optie! Sinds kort gaan we wekelijks wandelen met elkaar. Goed voor de teamspirit en tegen de corona kilo’s. We kletsen, spuien en brainstormen er al wandelend op los. We blijven kijken naar wat wel mogelijk is!

Hadden we maar een glazen bol…
Dat zou het vooruit kijken een stuk makkelijker maken!
Hoe lang de pandemie de wereld nog in zijn greep houdt, weet niemand, maar 1 ding is zeker: de behoefte om er op uit te gaan met vrienden, familie en collega’s is enorm! Na deze lange periode van veel thuis werken en minimale sociale activiteiten en contacten, wordt een groepsreis met collega’s nog meer gewaardeerd dan voorheen. Een groepsreis met het hele bedrijf of teamuitje met de afdeling is ook belangrijk om de neuzen weer dezelfde kant op te laten wijzen.
Om in te spelen op de onzekere nabije toekomst en de veranderde behoefte van de klant, richten wij ons naast de buitenlandse bestemmingen meer op het binnenland. Je hoeft tenslotte niet ver weg te gaan, om er even tussenuit te zijn en iets nieuws te beleven!

Tijdens deze 2e golf in de donkerste maanden van het jaar ligt eenzaamheid op de loer. Zorg voor jezelf maar hou je omgeving (buren, vrienden en familie) goed in de gaten! Laten we open en eerlijk zijn naar elkaar…we zitten samen in hetzelfde schuitje en dat zorgt voor verbroedering. Onlangs zijn wij ook begonnen met vrijwilligerswerk. Het is mooi om eenzame ouderen gezelschap te houden, de voedselbank te helpen met inpakken of scholieren te begeleiden bij hun huiswerk. Het voelt goed om ons in deze rustige tijden in te zetten voor onze medemens.
Er is nog geen handboek of gouden formule, maar… vertrouw op de toekomst!

Populaire bestemmingen

Bekijk alle bestemmingen

Gerlos

Wil je even uitrusten tijdens het skiën? Dat kan! Er zijn veel verschillende almhutten, luxe restaurants en ga zeker ook een drankje en dansje doen halverwege de pistes bij Seppi’s.Meer lezen

Nice

Aan de Franse Côte d’Azur ligt de mondaine badplaats Nice. De azuurblauwe zee waar je op de lange Promenade des Anglais langsloopt geeft dat typische vakantie gevoel.Meer lezen

Parijs

Parijs, hoofdstad van ‘La Douce France’, het land van wijn, stokbrood en kaas. Parijs, de stad van de liefde is snel te bereiken en biedt alles voor een afwisselende stedentrip.Meer lezen

New York

In je eerste uren New York word je overdonderd door alles wat er om je heen gebeurt en alles wat je ziet in deze wereldstad! Als je er klaar voor bent, is het leuk om wijken te ontdekken en te verkennen.Meer lezen

Ervaringen van onze opdrachtgevers

Onze ervaring als personeelsvereniging van Rabobank Nederland met de Reisbeleving is ronduit prettig en fijn te noemen. Het is bij jullie u vraagt en wij draaien. Nooit is iets te veel.
Ik hoop nog vele jaren een fijne samenwerking met jullie te hebben.

Rabobank Nederland

Stel in overleg jullie zakelijke reis samen

De Reisbeleving heeft jarenlange ervaring in het organiseren, samenstellen en uitvoeren van maatwerk groepsreizen. Onze ervaring en uitgebreide kennis van bestemmingen in heel Europa, goede contacten met onze samenwerkingspartners en een flinke dosis creativiteit zorgen voor een succesvolle Reisbeleving!
Neem contact op