“Never waste a good crisis” zei Winston Churchill.

8 december 2020

“Verbinden door samen te beleven” zegt Astrid Drenker.
December is een maand van terugblikken en vooruit kijken. Laten we beginnen met een korte terugblik. 2020 is het jaar van de ommekeer. Het leven kwam tot stilstand en dit heeft gezorgd voor weerstand en uitdagingen. Een jaar dat wij niet snel gaan vergeten.
De pandemie heeft een grote impact op ons. Alle reizen sinds maart zijn verzet of geannuleerd en nieuwe aanvragen zijn zeer schaars. De klusjes zijn inmiddels gedaan en we zijn onszelf de afgelopen maanden behoorlijk tegen gekomen.
Toch lukt het ons elke keer weer om elkaar op te beuren, te motiveren en door te gaan. De nieuwe website, het online inschrijfsysteem en het verdiepen in de mooie plekjes van Nederland geeft ons een boost. Opgeven is geen optie! Sinds kort gaan we wekelijks wandelen met elkaar. Goed voor de teamspirit en tegen de corona kilo’s. We kletsen, spuien en brainstormen er al wandelend op los. We blijven kijken naar wat wel mogelijk is!

Hadden we maar een glazen bol…
Dat zou het vooruit kijken een stuk makkelijker maken!
Hoe lang de pandemie de wereld nog in zijn greep houdt, weet niemand, maar 1 ding is zeker: de behoefte om er op uit te gaan met vrienden, familie en collega’s is enorm! Na deze lange periode van veel thuis werken en minimale sociale activiteiten en contacten, wordt een groepsreis met collega’s nog meer gewaardeerd dan voorheen. Een groepsreis met het hele bedrijf of teamuitje met de afdeling is ook belangrijk om de neuzen weer dezelfde kant op te laten wijzen.
Om in te spelen op de onzekere nabije toekomst en de veranderde behoefte van de klant, richten wij ons naast de buitenlandse bestemmingen meer op het binnenland. Je hoeft tenslotte niet ver weg te gaan, om er even tussenuit te zijn en iets nieuws te beleven!

Tijdens deze 2e golf in de donkerste maanden van het jaar ligt eenzaamheid op de loer. Zorg voor jezelf maar hou je omgeving (buren, vrienden en familie) goed in de gaten! Laten we open en eerlijk zijn naar elkaar…we zitten samen in hetzelfde schuitje en dat zorgt voor verbroedering. Onlangs zijn wij ook begonnen met vrijwilligerswerk. Het is mooi om eenzame ouderen gezelschap te houden, de voedselbank te helpen met inpakken of scholieren te begeleiden bij hun huiswerk. Het voelt goed om ons in deze rustige tijden in te zetten voor onze medemens.
Er is nog geen handboek of gouden formule, maar… vertrouw op de toekomst!

Populaire bestemmingen

Bekijk alle bestemmingen

Rome

Rome is de hoofdstad van Italië met 2,8 miljoen inwoners. Het is al jaren één van de meest populaire bestemmingen voor een stedentrip in Europa.Meer lezen

Mallorca

De stad en de haven van Palma bruisen van het leven. Bars en restaurants blijven tot laat in de nacht open. Meer lezen

Lapland

Lapland staat voor mysterie. Het land roept beelden op van een ongerepte natuur met daarin een hoofdrol voor eindeloze sneeuwvlaktes, dichte, wit bevroren bossen en uitgestrekte meren bedekt met metersdik ijs.Meer lezen

Londen

De stad bestaat uit vele highlights en veel verschillende wijken die ieder een eigen sfeer hebben. Van een chique Londense sfeer tot een bohemian sfeer en van studentikoos tot multicultureel.Meer lezen

Ervaringen van onze opdrachtgevers

We hebben heel veel jaren gebruik gemaakt van de expertise en ervaring van DE REISBELEVING voor onze incentive. Het fijne aan de samenwerking met De Reisbeleving is dat ze voor ieder budget een geweldige trip samen kunnen stellen.Wat wij tevens erg fijn vinden is dat er een voorzet gedaan wordt en dat er dan samen uiteindelijk bepaald wordt hoe de reis er uit gaat zien.. We hadden voor onze eerste stedentrip een groot budget en de reis naar Berlijn was dan ook geweldig.Het volgende jaar hadden we minder budget, maar gingen we naar Malta. Wat een genot om na een jeepsafari op een schip rond te varen met een wijntje in je handen, heerlijk te eten en met een DJ aan boord lekker te loungen. Het opvolgende jaar hadden we weinig tot geen budget. Op dat moment zie je de kwaliteit van een organisatie, want ondanks het lage budget is het gelukt om een geweldige incentive naar Brugge neer te zetten met erg leuke activiteiten.Ieder jaar krijgen we veel positieve reacties van onze collega’s op de reizen dat we daarom in de toekomst gebruik blijven maken van de buitengewone expertise van De Reisbeleving.

Start People

Stel in overleg jullie zakelijke reis samen

De Reisbeleving heeft jarenlange ervaring in het organiseren, samenstellen en uitvoeren van maatwerk groepsreizen. Onze ervaring en uitgebreide kennis van bestemmingen in heel Europa, goede contacten met onze samenwerkingspartners en een flinke dosis creativiteit zorgen voor een succesvolle Reisbeleving!
Neem contact op