stedentrip SICILIE straatbeeld Gebouw Budapest

Najaarsspecials

 

Fly-experience

 

SiciliëLa Dolce Vita! Vanaf € 355,- p.p.

Wie denkt aan Sicilië denkt direct aan ‘La dolce Vita’! Proef dé authentieke smaak van Cous Cous a la Siciliana tijdens het kleurrijke Cous Cous Festival in de badplaats San vito lo Capo.

#Vespatour #MarsalaWineTasting #FavignanaBoottocht #BertolliDinnerparty #MamaCauraSunset #Limoncello-Clinic #EriceSkyVisit #SiciliaanseHandgebarenClinic

 

MaltaStreet Art! Vanaf € 455,- p.p.

Laat u betoveren door tal van kunstvormen tijdens het Malta Art Festival.Dwars door de stad geniet u van bijzondere kunstwerken en voorstellingen, dit is Malta op z’n kleurrijkst!

#LuzzuBootTransfer #BlueLagoonVIPexperience #VallettaStroling #BaiaBeachClubParty #GozoJeepExperience #TasteOfMaltaCookingClass

 

BudapestDisco Dip! Vanaf € 345,- p.p.

Tijdens de Summer Night Spa Nights bruist Budapest! Geniet van opzwepende muziek, unieke lasershows in een WOW-setting als het befaamde kuurhuis.

#Szechenyibad #RiksjaCityBash #SecretOperaSurprise #RoyalHorseCarriage #FloatingDinnerparty #HongaarsePoestaTrabantRally

 

Valancia

ValenciaLa Tomatina! Vanaf € 450,- p.p.

Get ready, set…GO! Altijd al eens willen doen? Tijdens hét Tomatenfestival in het nabij gelegen dorpje Buñol gaat uw wens in vervulling.

#CatamaranVibes #PhotoCitySafari #MarktTasting #PaellaCookingclass #FlamencoDinner #TuriaBikeTour #PixntosBites

 

SOFIA - tram

LissabonSurf allong! Vanaf € 445,- p.p.

Combineer een kleurrijke citytrip met een sportieve surf of kite-surf clinic! Ericeira, van oudsher een vissersdorpje maar nu dé hotspot voor surfers! Geniet van de golven, wind en waanzinnige stranden en dit op een steenworp afstand van Lissabon!

#PasteisdeBelem #GoCarsCityBash #RoyalSintra #RibBoatExperience #HillTramRide #JeepOffRoad

 

Coach-adventures

 

londen

Londen  –  Fun & Excitement! Vanaf € 245,- p.p.

Het is gek, apart en overschrijdt alle grenzen van het normale, maar dat is wat het zo leuk maakt. Beleef het Londen Designfestival!

#GreyhoundRaces #TreasureHunt #HighTeaTime #LondonEye #ThamesCruise #ClubParty #ShopTillyoudrop #MusicalsCoventGarden

 

Parijs  –  La Douce France! Vanaf € 225,- p.p.
 

Summerfeelings tijdens ‘Paris Plage’.Elke zomer wordt de rechteroever van de Seine omgetoverd tot een waar strandparadijs compleet met zand, palmbomen, zonnebedden en parasols.

#TukTukTour #MoulinRouge #SeineCruise #LeTrainBlue #2CVtour #Vino #HelikopterFlight

 

Berlijn –  Firework! Vanaf € 245,- p.p.

Vuurwerk alleen voor Oudjaarsavond? Wrong!Op het Maifeld, in de buurt van het Olympisch Stadion, strijden teams uit verschillende landen om de gunst van het publiek en een jury bestaande uit experts en beroemdheden tijdens het vuurwerkfestival!

#TrabbyRally #BerlinBike #DinerFernsehturm #Graffitiexperience #Clubbing

 

Hamburg  –  Hot Wheels City! Vanaf € 225,- p.p.

Nieuw en uniek zijn de Hot Rod wheels in Hamburg! Deze grappige racewagentjes worden per één persoon bestuurd en kunnen een maximale snelheid van 88 kilometer per uur bereiken. Een Hotrod city tour is een unieke manier om de stad te verkennen.

#HotrodCityTour #RIBboottocht #CarCrushing

 

Lille  –  Fun & Excitement! Vanaf € 220,- p.p.

In september staat Lille in het teken van één van de grootste vintage braderieën van Europa. Voor de één is het een waar paradijs en de ander vindt het maar ouwe meuk!

#VintageShoppen #JumpingClinic #ProeverijTour #BikeoffCitytour #MuseumArt

Menu