Marokkaanse thee

Incentive Marrakech

 

Marrakech ligt aan de grens met de Sahara en wordt omringt door het imposante Atlasgebergte. Na vier uur vliegen vanaf Amsterdam begint het sprookje.

Marrakech is een eeuwenoude, levendige stad, ommuurd met een metershoge lemen wal. U ontdekt er tal van paleizen, moskeeën, prachtige tuinen en een schitterende medina. Het kloppende hart van Marrakech is het wereldberoemde Jemaa El Fna plein. Hier komt u, overdag en ‘s avonds, ogen te kort om de waarzeggers, mimespelers, acrobaten, slangenbezweerders en waterdragers te bekijken. Er zijn kraampjes met onder andere vers typische Marokkaanse gerechten; lam, couscous, noten, dadels, vijgen en kruiden. Kijken, ruiken en proeven dus.

Ook de oude souks (markten) zijn de moeite van een ontdekkingstocht waard. Sommige delen zijn overdekt of beschut tegen de zinderende hitte van de zon. In de vele kleine straten en steegjes komt een bonte verzameling van kleding, schoenen, kruiden, hoeden, tapijten, schalen en vazen voorbij. Kortom groepsreizen als in een sprookje…

 

Highlights Marrakech

 

Medina de Marrakech

Koutoubia Moskee

Palais de la Bahai

Souks

Jardin Majorelle

Paleis Dar M’Nebhi

Hammam

Dar Si-Saïd

Velle Nouvelle

 

Incentive Marrakech

 

Ontdek het prachtige Marrakech tijdens een 5-daagse incentivereis met vlucht, 4 ***hotelovernachtingen o.b.v. logies/ontbijt, transfer incl. gids.

INDICATIEPRIJS € 585,- p.p. (minimale deelname 50 personen)

Bent u benieuwd naar alle overige mogelijkheden voor een incentivereis naar Marrakech? Wij gaan graag vrijblijvend in gesprek met u om alle mogelijkheden te bespreken.

 

De Reisbeleving

 

SOUK RALLY een verkenningstocht te voet door de souks met haar leer- en babouches (sloffen) verkopers, smeden, wolververs en leerlooiers, pottenbakkers en kruidenverkopers, houtbewerkers en wevers. MARRAKECH BY NIGHT traditionele Marokkaanse feestavond met muziek, dans, paarden en show. OURIKA VALLEI een tocht per 4×4 door één van de meest indrukwekkende valleien van het Atlas Gebergte…

Menu