Incentive Mallorca

 

Palma de Mallorca is een groot eiland in de Spaanse Balearen regio. Het eiland heeft een oppervlakte van ongeveer honderd bij zeventig kilometer. Met de prachtige natuur, het aantrekkelijke klimaat en fijne cultuur werkt Mallorca als een magneet voor toeristen over de hele wereld.

Jaarlijks trekken maar liefst tien miljoen mensen naar het eiland met haar verschillende steden en dorpjes. In het zuidwesten van Mallorca ligt de mooie hoofdstad Palma de Mallorca of kortweg Palma, een ware toeristische trekpleister en het bestuurscentrum van de Balearen. Palma is een echte wandelstad met mooie smalle straten en historische gebouwen. De stad en de haven bruisen van het leven. Bars en restaurants blijven tot laat in de nacht open.

Genieten, relaxen, uitgaan en ontdekken. Of proef de zee met de visschotel espinagada uit Sa Pobla. Een deegpastei gevuld met paling en spinazie. Mallorca bruist, dag en nacht… Kortom de ultieme bestemming voor zonnige en bruisende groepsreizen.

 

Highlights Mallorca

 

Valldemossa

Alcúdia

Sóller

Porto Christo

Cap Fomentor

El Arenal

Palma Nova

Santa Ponsa

 

Incentive Mallorca

 

Een veel gekozen optie voor een incentive naar Mallorca is een 3-daagse vliegreis met 2***hotelovernachtingen o.b.v. logies/ontbijt, transfer incl. Nederlandse assistentie.

INDICATIEPRIJS € 389,00 p.p. (minimale deelname 50 personen)

Uiteraard zijn er tal van mogelijkheden voor een incentivereis naar Mallorca. We lichten u graag alle mogelijkheden toe in een vrijblijvend gesprek.

 

De Reisbeleving

 

SCOOTERTOUR door het schitterende Can Pastilla en langs de kust van Palma met aansluitend een heerlijke TAPASLUNCH. Geniet van een heerlijke middag op het water onder het genot van een hapje en drankje tijdens een CATAMARANCRUISE. Sluit deze cruise af met een FEEST MET DJ.

PAELLA KOOKWEDSTRIJD & MARKTBEZOEK oefen met meest heerlijke verse kruiden en groentes en neem een stukje van Mallorcaanse keuken mee naar huis! STAND UP PADDLING op een groot surfboard paddelt men staand langs de kustlijn. ZEVEN MIJL LAARZEN, voel u een echter ‘spring in ’t veld’ en verken Mallorca op een hilarische manier.

Menu