Incentive Lapland

 

Lapland staat voor mysterie. Het land roept beelden op van een ongerepte natuur met daarin een hoofdrol voor eindeloze sneeuwvlaktes, dichte, witbevroren bossen en uitgestrekte meren bedekt met metersdik ijs.

Het bijzondere noorderlicht en de contrasten tussen licht en donker in de seizoenen zijn typerend voor Lapland en kleuren het landschap. Het is het land van de rendieren, van de sledehonden en van de Sami, de oorspronkelijke en kleurrijke bewoners van dit land op het uiterste puntje van Europa.

Geniet van een de Finse eetgewoontes: nergens vindt u zo’n uitgebreid ontbijtbuffet. Rond koffietijd neemt u Finse pulla, een zoet koffiebroodje. Lunchen gebeurd in picknickvorm. Boven het kampvuur pruttelt een grote theepot en ondertussen spiest u een makkara aan een stok en grilt u deze boven de vlammen. Heerlijk met een beetje Sinnapa, zoete mosterd, en brood. ’s Avonds, als u rozig en warm binnen in uw houten hut zit komt er weer een stevige maaltijd op tafel met soep van zalm en aardappelen, eland of rendiervlees op het menu met favoriet ‘poronpaisti’.

Lapland is de ideale bestemming voor een onvergetelijke  incentive met teambuilding en ter motivatie van je personeel!

 

Highlights Lapland

 

Santa Claus Village
Santa Park
Artikum
Ranua Wildlife Park
Amethyst Mine
De Ounasvaara heuvel
De poolcirkel

 

Incentive Lapland

 

Wilt u het maximale halen uit de incentive naar Lapland? Dan kunt u kiezen voor een 8-daagse vliegreis met 7 ***hotelovernachtingen o.b.v. logies/ontbijt en inclusief transfer. Verder is inbegrepen: sneeuwscootersafari en thermo-overall tijdens uw verblijf, luchthavenbelasting, toeristenbelasting, welkomstenveloppe met programma en informatie bestemming

INDICATIEPRIJS € 995,- p.p. (minimale deelname 50 personen)

Wilt u de incentive naar Lapland liever anders invullen? Wij nemen graag contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

 

De Reisbeleving

 

SNEEUWSCOOTEREN indrukwekkende route door de ongerepte natuur met vele adembenemende vergezichten. HUSKY TOCHT leer de slede besturen en maak een prachtige tocht, voortgetrokken door enthousiaste husky’s. SAUNA EXPERIENCE midden in de ongerepte natuur een houtgestookte, blokhutten sauna in en daarna afkoelen in een ijskoud meertje. Bezoek het dorp van Santa Claus en waan je in kerstsferen…

Menu