Incentive Ibiza

 

Ibiza (Eivissa) is een betoverend eiland in de westelijke Middellandse Zee. Dit levendige en veelzijdige eiland is omringd door kleinere eilandjes en rotsjes en is dé bestemming voor een ultieme budgetreis, incentivereis of stedenreis.

De hoofdstad van het eiland, Ibiza Stad, ligt aan de oostkust van het eiland. De wijk Dalt Vila (letterlijk `hoge stad`) is het historisch centrum van Ibiza stad. De wijk is hooggelegen en lijkt uit te stijgen boven het blauwe water van de Middellandse Zee. Dalt Vila is een schilderachtig doolhof van kronkelende smalle steegjes en trappen met sfeervolle restaurants, barretjes en winkeltjes. In de zomer draaien de beste Dj’s van de wereld in vele clubs op het eiland. Ibiza is daarom een ideale bestemming voor zon en feestliefhebbers.

Ondanks Ibiza bekend staat als party eiland is er veel meer te beleven! Dit groene eiland wordt omringd door een prachtige natuur, fascinerende stranden en baaitjes en knusse en pittorske dorpjes.

Overdag zijn de gezellige stranden van Ibiza de uitgelezen plek om lekker te bruinen of om een verfrissende duik te nemen. Zodra de zon ondergaat stromen de terrasjes vol en geniet men van heerlijke hapjes en drankjes. Kortom alle ingrediënten voor een onvergetelijke incentivereis!

 

Highlights Ibiza

 

Ibiza Stad / Eivissa

Dalt Vila

Hippiemarkten

Formentera

Es Vedra

La Marina

Ushuaia Ibiza

Blue Marlin Harbour Club

 

Incentive Ibiza

 

Een incentive naar Ibiza is de ideale beloning voor uw medewerkers. Een veel gekozen optie is een 3-daagse vliegreis met 2 ***hotelovernachtingen o.b.v. logies/ontbijt, transfer incl. gids.

INDICATIEPRIJS € 425,- p.p. (minimale deelname 50 personen)

Bent u benieuwd naar de verdere mogelijkheden voor een incentive naar Ibiza? Wij komen graag in contact met u om alles verder te bespreken.

 

De Reisbeleving

 

Wat is er nou leuker dan actief met je collega’s de strijd aangaan tijdens een DUCKRALLY door het binnenland van Ibiza of heerlijk bijkletsen, relaxen en genieten van een prachtige zonsondergang tijdens een CATAMARANCRUISE. Een PICKNICK OP HET STRAND zoals de hippies hier ook doen is een echte aanrader. Een bezoek aan Ibiza is niet compleet zonder een bezoek aan de HIPPIEMARKT. Bereid en proef de locale gerechten in een sfeervolle Finca tijdens een KOOKWORSHOP.

Maak een fietstocht op het bijzondere eiland met azuurblauw water. Bekijk de bijzondere kliffen en rotten tijdens het KAJAKKEN. Tijdens een SCOOTERTTOCHT ontdekt u alle prachtige plekjes van Ibiza…

Menu