Incentive Dubai

 

Dubai is een van de Verenigde Arabische Emiraten en een toeristische bestemming die steeds populairder wordt. In deze veelbesproken, dynamische wereldstad vind je sfeervolle oude buurtjes met smalle straatjes en bedrijvige markten direct naast kosmopolitische, hypermoderne wijken vol luxe en overdaad.

Daarnaast heeft Dubai betoverende moskeeën, enorme winkelcentra, een groot aanbod van amusements- en attractieparken, traditionele Arabische markten, ronduit waanzinnige bouwprojecten (deels in zee) en een lang zandstrand met daarachter de uitgestrekte, indrukwekkende en stille woestijn. In Dubai heb je altijd zongarantie, met in de winter zelfs temperaturen boven de 25 graden. Dubai is daarom ook in de winter een populaire reisbestemming.

Dubai is uitermate geschikt voor een incentivereis, beloningsreis, bedrijfsuitje, groepsreis of personeelsreis: Dubai bezorgt je een onvergetelijke reisbeleving!

 

Highlights Dubai

 

Dubai Museum

Dubai Creek

Sjeik Saïd Al- Maktoum’s huis

Jumeirah Moskee

Jumeirah Beach

Ski Dubai

De Palmeilanden

Dubai Creek

Wild Wadi Water Park

Creekside Park

Burj al Arab

Burj Khalifa

Hushrif Park

Shopping Malls en Souks

 

Incentive Dubai

 

Tijdens een 4-daagse incentivereis naar Dubai komen de mooiste highlights aan bod. Deze reis bestaat uit een vlucht, 2 ****hotelovernachtingen o.b.v. logies/ontbijt, transfer incl. gids, woestijnsafari incl. camelride, BBQ-diner en waterpijp roken, citytour incl. bus en watertaxi, entree Jumeirah Beach, Diner CREEK Dhow Cruise incl. show en DJ

INDICATIEPRIJS € 999,- p.p. (minimale deelname 50 personen)

Uiteraard is een incentive naar Dubai in te vullen naar eigen wens. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij nemen graag contact met u op om alles te bespreken.

 

De Reisbeleving

 

WOESTIJNSAFARI per 4×4 de woestijn in voor een indrukwekkende tocht inclusief BBQ tijdens een onvergetelijke zonsondergang. CATAMARAN CRUISE de zeilen omhoog, een strakblauwe lucht, zwemmen en relaxen met uitzicht op skyline van Dubai. ZWEMMEN MET DOLFIJNEN in de privé-lagoon van één van de meest indrukwekkende en luxueuze hotel-resorts ter wereld. HELIKOPTERVLUCHT om Dubai vanaf grote hoogte te beleven.

SKIËN in Ski Dubai of relaxen tijdens een BOOTTOCHT over Dubai Creek. Proef de historische locaties en het kosmopolitische leven van Dubai. Kom langs alle beroemde symbolen, zoals de Burj Al Arab, vaar over de creek in een watertaxi, maak prachtige foto’s en winkel op de goudmarkt tijdens een leuke en informatieve STADSWANDELING.

Menu