Incentive

 

Het is belangrijk om uw medewerkers te motiveren. Uiteraard zijn ze hier zelf verantwoordelijk voor, maar we hebben allen wel eens een prikkel of stimulans nodig.

Deze motivatie zorgt voor extra inzet van de medewerker en hij of zij zal zich beter in het team profileren. Kortom; dat is een sneeuwbaleffect, aangezien de medewerker de rest van het team ook positief zal beïnvloeden.

Motiveren kan op verschillende manieren en het is belangrijk om te variëren in de middelen. Uitsluitend alleen een compliment geven, zal op den duur niet meer werken. Hetzelfde geldt voor een bonus in de vorm van uitsluitend geld. Heeft u wel eens een Beloningsreis of Incentive ingezet om uw medewerkers te bedanken en te belonen? Om hen op deze manier een blijk van waardering te geven?

De Reisbeleving heeft veel ervaring in het organiseren van Incentives voor grote bedrijven en de kleinere bedrijven in het MKB. Motivatie, inspiratie en teambuilding zijn veel gekozen thema’s.

‘Een Incentive is een beloning voor de medewerkers vanuit een bedrijf of organisatie wanneer vastgestelde doelstellingen behaald zijn’.

 

DE REISBELEVING organiseert een inspirerende Incentive of beloningsreis voor u en uw medewerkers. Compleet verzorgd met lunches en diners, excursies en activiteiten, feesten met een dj, alles is mogelijk! Het werken in teamverband kan aan bod komen, als een vorm voor teambuilding, maar het belangrijkste is de beloning die de medewerker of het team krijgt voor zijn geleverde inspanning. Een investering die zorgt voor een onvergetelijke reisbeleving en uiteindelijk een nog gemotiveerder team, dat zich effectiever en efficiënter in zal zetten.

Menu