Heimwee of intens verlangen?

8 februari 2021

Is het heimwee? Of is het een intens verlangen?
Maakt de sneeuw en kou in Nederland het beter of misschien juist wel erger?

Ons hart maakt een sprongetje bij de gedachten aan…
Lopen door de knisperende verse sneeuw… De koude (berg)lucht op je wangen… De eerste gondel naar boven nemen… Verse sporen trekken door de tiefschnee… Als eerste op een geprepareerde piste naar beneden racen… Een warme chocomel drinken om op te warmen met een bord dampende Kaiserschmarrn of Tiroler Gröstl… De gezellige Oostenrijkse muziek op de achtergrond en aan het einde van de skidag een Radler, Weissbier of Glühwein om nog even terug te denken aan die hilarische valpartij of die fantastische carvbochten die jij vandaag aan het maken was… Om vervolgens nog even je dans- en zangkwaliteiten te showen tijdens de gemütliche après-ski… Voel jij het ook?

Is het heimwee?
Of hebben wij gewoon een intens verlangen naar die prachtige bergen, de sneeuw en het buiten spelen op de ski’s of het snowboard? Er ligt nu ook sneeuw in Nederland en het is berenkoud, maar verzacht dit de pijn van het missen van Oostenrijk? Of maakt dit winterweer het gemis nog tastbaarder?
Wij genieten volop van het huidige winterweer en gaan hopelijk de komende week de schaatsen onder binden. Buitenspelen op het ijs, in de sneeuw en de kou…met ook nog die winterzon op je gezicht. Dat is waar wij blij van worden! En ja…het gemis van de bergen blijft. Wij verlangen nu nog intenser naar de besneeuwde bergen. Daarom genieten wij nu in Nederland, maar kijken we ook vooruit.

In 2022 gaan wij weer op wintersport. Gaan jullie mee?
Wij merken dat veel mensen het gemis van dit jaar in 2022 willen inhalen. Wij zijn daarom nu al volop bezig met wintersportreizen voor de winter van 2022. Wil jij ook weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw groepsreis? Wil jij de sneeuw in met je collega’s? Laat het ons weten! Wij denken graag met je mee en begrijpen jouw intense verlangen naar de sneeuw als geen ander!

Heimwee of intens verlangen? Maakt het winterse weer iets goed of wordt het verlangen naar de bergen nog groter?

Populaire bestemmingen

Bekijk alle bestemmingen

Rome

Rome is de hoofdstad van Italië met 2,8 miljoen inwoners. Het is al jaren één van de meest populaire bestemmingen voor een stedentrip in Europa.Meer lezen

Bari

In de hak van de beroemde Italiaanse laars ligt de regio Puglia, met het bruisende Bari als trotse hoofdstad. Voor velen is Bari een onbekende reisbeleving, voor ons is het een ongekende reisbeleving! Meer lezen

Kirchberg

Kirchberg is al jaren een zeer geliefde reisbestemming bij het Nederlandse wintersportpubliek, en terecht! Kirchberg vormt samen met Kitzbühel, Jochberg en Pass Thurn één groot skigebied, de Kitzbüheler Alpen.Meer lezen

Brussel

Brussel is ook wel de hoofdstad van Europa! Kinderkopjes, prachtige gildehuizen, gezellige terrasjes, Art Nouveau-kunstwerken en gezellige winkelstraten.Meer lezen

Ervaringen van onze opdrachtgevers

Het 100-jarig bestaan van het bedrijf vond onze directie reden voor een feestje! En wel een bijzonder feestje: met 130 personen (collega’s + partners) een weekend naar Ibiza! 

De Reisbeleving heeft samen met ons een prima passend programma samengesteld en er voor gezorgd dat wij ons nergens zorgen over hoefden te maken. Wij (als organisatie) hebben zelf ook met volle teugen van deze trip kunnen genieten. 

Voorafgaand aan de reis hebben wij veel contact gehad met Astrid;  zij dacht met ons mee, en beantwoordde alle vragen en verzoekjes snel.  Dat werkte prettig! Ter plekke was alles tot in de puntjes geregeld. 

Onze medewerkers hebben nog lang over deze trip nagepraat en de Ibiza-reis is echt een mijlpaal in ons jubileumjaar geweest, mede dankzij De Reisbeleving!

HLB Blömer

Stel in overleg jullie zakelijke reis samen

De Reisbeleving heeft jarenlange ervaring in het organiseren, samenstellen en uitvoeren van maatwerk groepsreizen. Onze ervaring en uitgebreide kennis van bestemmingen in heel Europa, goede contacten met onze samenwerkingspartners en een flinke dosis creativiteit zorgen voor een succesvolle Reisbeleving!
Neem contact op