Heimwee of intens verlangen?

8 februari 2021

Is het heimwee? Of is het een intens verlangen?
Maakt de sneeuw en kou in Nederland het beter of misschien juist wel erger?

Ons hart maakt een sprongetje bij de gedachten aan…
Lopen door de knisperende verse sneeuw… De koude (berg)lucht op je wangen… De eerste gondel naar boven nemen… Verse sporen trekken door de tiefschnee… Als eerste op een geprepareerde piste naar beneden racen… Een warme chocomel drinken om op te warmen met een bord dampende Kaiserschmarrn of Tiroler Gröstl… De gezellige Oostenrijkse muziek op de achtergrond en aan het einde van de skidag een Radler, Weissbier of Glühwein om nog even terug te denken aan die hilarische valpartij of die fantastische carvbochten die jij vandaag aan het maken was… Om vervolgens nog even je dans- en zangkwaliteiten te showen tijdens de gemütliche après-ski… Voel jij het ook?

Is het heimwee?
Of hebben wij gewoon een intens verlangen naar die prachtige bergen, de sneeuw en het buiten spelen op de ski’s of het snowboard? Er ligt nu ook sneeuw in Nederland en het is berenkoud, maar verzacht dit de pijn van het missen van Oostenrijk? Of maakt dit winterweer het gemis nog tastbaarder?
Wij genieten volop van het huidige winterweer en gaan hopelijk de komende week de schaatsen onder binden. Buitenspelen op het ijs, in de sneeuw en de kou…met ook nog die winterzon op je gezicht. Dat is waar wij blij van worden! En ja…het gemis van de bergen blijft. Wij verlangen nu nog intenser naar de besneeuwde bergen. Daarom genieten wij nu in Nederland, maar kijken we ook vooruit.

In 2022 gaan wij weer op wintersport. Gaan jullie mee?
Wij merken dat veel mensen het gemis van dit jaar in 2022 willen inhalen. Wij zijn daarom nu al volop bezig met wintersportreizen voor de winter van 2022. Wil jij ook weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw groepsreis? Wil jij de sneeuw in met je collega’s? Laat het ons weten! Wij denken graag met je mee en begrijpen jouw intense verlangen naar de sneeuw als geen ander!

Heimwee of intens verlangen? Maakt het winterse weer iets goed of wordt het verlangen naar de bergen nog groter?

Populaire bestemmingen

Bekijk alle bestemmingen

Gent

Gent is uitgeroepen tot gezelligste stad van België en daar zijn de Gentenaars erg trots op. Gent is hip, stads en Bourgondisch! Veel mensen buiten België kennen Gent van de Gentse feesten in de zomer.Meer lezen

Krakau

De Poolse stad Krakau is voor velen een onbekende stad, maar deze parel in het zuiden van Polen zou op iedere stedentrip shortlist moeten staan!Meer lezen

Napels

Verdwaal door de drukke steile straatjes vol met wasgoed in Napels om vervolgens decadent te genieten van de schilderachtige Amalfikust! Meer lezen

New York

In je eerste uren New York word je overdonderd door alles wat er om je heen gebeurt en alles wat je ziet in deze wereldstad! Als je er klaar voor bent, is het leuk om wijken te ontdekken en te verkennen.Meer lezen

Ervaringen van onze opdrachtgevers

Bijna elk jaar verzorgt de Reisbeleving een weekend weg voor de Personeelsvereniging van Rabobank Utrecht e.o.  Een voorbeeld onze laatste weekend weg naar Valencia in november 2019.
De voorpret met de organisatie van de Reisbeleving, met zoveel geduld samenwerken want we zijn niet de makkelijkste. 

In Valencia schitterend weer gehad en de Reisleiding die ook nu weer mee ging en alles regelden, enthousiast waren zodat iedereen met elkaar kon genieten van een gezellig weekend buiten werktijd. Een heerlijke stad vol verrassingen en gezelligheid. 

Chapeau voor jullie, meiden! Keep up the good work.

Rabobank Utrecht

Stel in overleg jullie zakelijke reis samen

De Reisbeleving heeft jarenlange ervaring in het organiseren, samenstellen en uitvoeren van maatwerk groepsreizen. Onze ervaring en uitgebreide kennis van bestemmingen in heel Europa, goede contacten met onze samenwerkingspartners en een flinke dosis creativiteit zorgen voor een succesvolle Reisbeleving!
Neem contact op