Facts & Figures

Transavia vliegt met hoge frequentie het hele jaar door naar diverse bestemmingen!

Vanaf dinsdag 21 april 10.00 uur is de winterdienstregeling 2015/2016 van Transavia boekbaar. De capaciteit groeit met 80.000 stoelen ten opzichte van vorig jaar. Met het nieuwe winterschema zet de luchtvaartmaatschappij de ingeslagen weg naar het nieuwe Transavia voort. Dit betekent dat bestemmingen het hele jaar door worden gevlogen en frequenties op relevante Europese bestemmingen worden verhoogd. Hiermee heeft de passagier meer keus en flexibiliteit.

Zakenreis en stedentrip
Om zowel voor de zakenreiziger als de stedentripper nog aantrekkelijker te zijn, verhoogt Transavia ook in de winter de frequenties naar de belangrijkste Europese steden.
Transavia vliegt vanaf Rotterdam The Hague Airport zeer frequent naar Berlijn en naar Wenen. Vanaf Eindhoven Airport wordt Kopenhagen dagelijks aangevlogen. Naar Barcelona vanaf Amsterdam Airport Schiphol heeft de passagier de keus uit ruim twee vluchten per dag. Nieuw in het winterschema zijn de routes van Amsterdam Airport Schiphol naar Thessaloniki, Tel Aviv, Bari en Parijs Orly. Nieuw in de winter zijn ook de routes van Eindhoven Airport naar Athene en van Rotterdam/The Hague Airport naar Barcelona. Alle genoemde routes worden nu het hele jaar door aangeboden.

bron: Transavia

Menu