Kaart van Europa Kaart van Europa

Facts & Figures

 

Transavia vliegt het hele jaar door met hoge frequentie naar diverse bestemmingen!

De winterdienstregeling 2015/2016 van Transavia is vanaf dinsdag 21 april 10.00 uur boekbaar. Vergeleken met afgelopen jaar groeit de capaciteit met 80.000 stoelen. De luchtvaartmaatschappij zet met dit nieuwe winterschema de ingeslagen weg naar het nieuwe Transavia voort. Hierdoor wordt er het hele jaar door naar bestemmingen gevlogen en wordt er vaker gevlogen op relevante Europese bestemmingen. Dit biedt de passagier meer opties en flexibiliteit.

 

Zakenreis en stedentrip

 

Ook in de winter verhoogt Transavia de frequenties naar de belangrijkste steden. Hiermee worden ze voor zowel de zakenreiziger als de stedentripper nog relevanter.

Vanaf Rotterdam kunnen reizigers van Transavia zeer frequent vliegen naar Wenen en Berlijn. Dagelijks wordt er vanaf Eindhoven Airport gevlogen naar Kopenhagen. Vanaf Amsterdam Schiphol Airport kunnen reizigers twee keer per dag vliegen naar Barcelona. Ook zijn er enkele nieuwe vluchten in het winterschema. Zo kun je nu ook vliegen naar Thessaloniki, Bari, Tel Aviv en Parijs Orly vanaf Amsterdam Schiphol Airport. Ook de vluchten vanaf Eindhoven Airport naar Athene en van Rotterdam/The Hague Airport naar Barcelona zijn nieuw in dit winterschema. De genoemde vluchten worden nu het hele jaar door aangeboden.

bron: Transavia

Menu