Crisis

 

De crisis zorgt ervoor dat de meeste bedrijven genoodzaakt zijn om te bezuinigen. Logisch, je kan je geld maar één keer uitgeven. Maar waar bezuinig je op? Welke keuzes maak je? Wat doet de bezuiniging met de medewerkerstevredenheid en de motivatie van het team? Hoe effectief werkt u team nog als de motivatie daalt? Laat u uw medewerkers wel voldoende weten dat u hen waardeert? Blijft u het team nog genoeg motiveren en inspireren? Deze vragen zijn moeilijk te beantwoorden, maar de investering in uw team door even uit de werkomgeving te stappen, kan u veel rendement opleveren.

 

De Reisbeleving komt daarom met een ‘crisisaanbieding’ wat wellicht past in het budget om te investeren in uw team. Leuke dingen blijven doen en beleven is belangrijk voor uw team en bedrijf. Daarom toch op reis maar dan voor een low-budget prijs!

 

ANTWERPEN – BRUSSEL – GENT – BRUGGE – LEUVEN – KEULEN – DUSSELDORF – ESSEN – LUXEMBURG EN NOG VELE ANDERE BESTEMMINGEN!

 

REISSOM V.A. € 89,00 PER PERSOON  (minimale deelname 50 personen)

 

De REIS

– Vervoer met ‘eigen’ luxe touringcar

– 1 x overnachting in een middenklasse hotel (verblijf in 2-persoonskamers)

– 1 x ontbijt

– Kopje koffie of thee met een koek tijdens de heenreis

 

Interesse in bovenstaande reis? Neemt u dan contact met ons op via email of telefoon. Of gebruik de ‘bel mij terug’ formulier en wij nemen contact met u op!  Wij staan voor u klaar en bezorgen u graag een offerte op maat. Op naar een mooie Reisbeleving!

Menu