Citytrip Lissabon

Even een paar dagen eruit met collega’s is vaak het hoogtepunt van het jaar. Een grote stad in Nederland bezoeken is leuk, maar over de grens liggen zoveel meer mogelijkheden! Lissabon behoort tot één van de mooiste steden van Europa en dat is geen toeval.

De Stad der Zeven Heuvelen

Langs de schilderachtige oevers van de Rio Tejo ligt Lissabon, een stad die je met zijn diverse architecturale stijlen, het typisch Zuid-Europese sfeertje en een betoverende skyline met recht een parel van een bestemming kunt noemen.

De stad wordt ook wel de Stad der Zeven Heuvelen genoemd. Maar Lissabon is niet slechts een ansichtkaart die van ver bewonderd wordt, want er is zoveel meer aan de hand!

Een unieke reiservaring voor alle zintuigen

De aantrekkingskracht van Lissabon is niet te missen. Een perfecte mix van een aangenaam klimaat, adembenemende uitzichten, historische gebouwen en de mix van traditionele en trendy winkels maken deze stad onweerstaanbaar voor iedereen die op zoek is naar een unieke reiservaring. En alsof dat nog niet genoeg is, biedt Lissabon ook nog eens een bruisend nachtleven, ongeacht de sfeer waar je van houdt. 

Maar er is meer! Lissabon is niet alleen een lust voor het oog, het is ook een feest voor de oren. Als de geboorteplaats van Fado, de karakteristieke muziekstijl die het hart van de stad vormt, weet Lissabon je ook auditief te betoveren. Wie kent ze niet, de iconische gele trams die door de smalle, sfeervolle straten van de stad rijden, als een charmante herinnering aan lang vervlogen tijden.

Ontdek de historie

Wil je de historie van Lissabon ervaren? Dan is een bezoekje aan Alfama, de oudste wijk van de stad, een absolute must. Hier vind je eeuwenoude gebouwen, gezellige fado bars en kronkelige straatjes die versierd zijn met Azulejos, de keramieken tegels die zo kenmerkend zijn voor Portugal. Terwijl je door de straten dwaalt, kun je je smaakpapillen verwennen met een vanille custard taartje uit Lissabon, de “Pastéis de Belèm”, of genieten van de heerlijke bacalhau, gedroogde stokvis, die hier op elke straathoek te vinden is.

Maar het mooiste van Lissabon? Dat is misschien wel de ongekende schoonheid die je overal om je heen vindt. Van de prachtige fonteinen, gezellige pleinen tot de adembenemende Santa Justa-lift. Eén ding is zeker, Lissabon laat je keer op keer versteld staan.

Dus waar wacht je nog op? Laat je betoveren door deze magische stad en ontdek zelf waarom Lissabon dé bestemming is voor een onvergetelijke citytrip!

Een Incentive reis van De Reisbeleving

De Reisbeleving heeft veel ervaring in het organiseren van Incentives voor zowel MKB als grote bedrijven. Bij Incentive reizen creëren wij een reis waarbij een hoog ‘Wow’ gehalte ontstaat. De deelnemers krijgen activiteiten en ingrediënten voorgeschoteld die zij als individu niet zo snel zullen beleven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een feest op een privé catamaran (met feestje door eigen DJ).

Een Incentive is een investering die zorgt voor een onvergetelijke reisbeleving en motiveert je medewerkers, die zich effectiever en efficiënter in gaan zetten. Onze ervaring leert dat men nog lang met veel plezier op deze Incentive reizen terugkijkt!

Vier het jubileum van jullie organisatie op een bijzondere manier samen met het personeel. Maak met het hele bedrijf je jubileumreis voor een unieke en onvergetelijke ervaring! Ontdek de mogelijkheden.

Meer weten over Incentive reizen?

Neem direct contact op met Astrid en laat je informeren over alle mogelijkheden!

Contact opnemen

Hoe gaan wij te werk?

Stap 1

Contact

Stap 2

Aan de slag

Stap 3

Voorstel

Stap 4

Voorbereiding

Stap 5

Op reis

Stap 6

Evaluatie

Populaire bestemmingen

Bekijk alle bestemmingen

Berlijn

Berlijn is een Duitse stad met tal van mogelijkheden voor een onvergetelijke reisbeleving. Of je nu wilt genieten van historie, natuur, cultuur of tal van bezienswaardigheden; In Berlijn kan het allemaal.Meer lezen

Sofia

Sofia kent vele prehistorische opgravingen die je samen met collega’s tijdens een beloningsreis kunt aanschouwen bij de onalledaagse St. George Rotunda.Meer lezen

Kopenhagen

Kopenhagen is de hoofdstad van Denemarken, heeft een lange kustlijn en ligt op 1,5 uur vliegen. De Deense stad staat bekend om haar vrolijk gekleurde, houten huisjes. Meer lezen

Nice

Aan de Franse Côte d’Azur ligt de mondaine badplaats Nice. De azuurblauwe zee waar je op de lange Promenade des Anglais langsloopt geeft dat typische vakantie gevoel.Meer lezen

Ervaringen van onze opdrachtgevers

*geweldige samenwerking
*zeer betrouwbaar en klantgericht
*komen afspraken na
*luisteren goed naar specifieke wensen en spelen daar uitstekend op in
*HET adres voor groepsreizen, zowel groot als klein, en waar ook naar toe

Personeelsvereniging van het Rode Kruis Ziekenhuis

Stel in overleg jullie zakelijke reis samen

De Reisbeleving heeft jarenlange ervaring in het organiseren, samenstellen en uitvoeren van maatwerk groepsreizen. Onze ervaring en uitgebreide kennis van bestemmingen in heel Europa, goede contacten met onze samenwerkingspartners en een flinke dosis creativiteit zorgen voor een succesvolle Reisbeleving!
Neem contact op

Nieuwsbrief