Noordwijk

Robuuste duinen, weidse bossen, kleurrijke bloembollenvelden en een zandstrand van maar liefst 13 kilometer lang. Hebben we dat in Nederland? Jazeker! Midden in de bollenstreek ligt het mooie Noordwijk aan de Nederlandse kust. Door de centrale ligging van Noordwijk is deze bestemming de ideale plek voor een dag of meerdaags uitje met je collega’s.

Noordwijk en omgeving biedt tal van mogelijkheden voor een incentivereis, bedrijfsuitje, teambuilding, groepsreis of personeelsreis.

Ontdek Noordwijk

Noordwijk heeft veel te bieden. Ga naar het strand om van de zon te genieten of juist uit te waaien op een stormachtige herfstdag. Het strand brengt altijd een verandering van sfeer met zich mee. Bovendien waan je je snel in een andere wereld. Vanuit Noordwijk ben je echter ook razendsnel in de bossen, het duingebied of bijvoorbeeld in de nabijgelegen steden Haarlem, Leiden of Den Haag om deze natuurrijke bestemming te combineren met een vleugje cultuur. Wil je liever even naar een totaal andere wereld? Bezoek dan in Noordwijk de ruimtevaarttentoonstelling bij Space Expo en kom alles te weten over de ruimte.

In het voorjaar is een bezoek aan Noordwijk te combineren met een bezoek aan de Keukenhof. Laat je betoveren door alle prachtige kleuren van de vele bloemenvelden. Geniet van een BBQ bij een van de vele strandtenten. Uiteraard sluiten jullie de dag geheel in stijl af met beachparty.

Highlights Noordwijk
  • Strandactiviteiten
  • Teambuilding
  • Space Expo
  • Vergaderen in het zand
  • Vergaderen tussen de bollenvelden
  • Vuurtoren Noordwijk
  • Keukenhof
  • Beachparty

Zoals op alle bestemmingen is het ook in Noordwijk mogelijk om de stad en omgeving per fiets of te voet te verkennen. Maar juist in Noordwijk is het leuk om ook de nabije omgeving te ontdekken! Wij kiezen daarom voor een Tour met elektrische voertuigen zoals een solex of E-chopper. Als we de omgeving hebben verkend is het tijd om verse vis te eten aan de kust. Bij een kustbestemming als Noordwijk mogen activiteiten op het strand niet ontbreken. Dit kan een schilderworkshop zijn, of het water op om te golfsurfen of te suppen. Het spectaculaire brandingraften kan natuurlijk ook. Wil je nog meer actie, spanning en sensatie, maar ook een stukje teambuilding? Hoe? Dat blijft een verrassing, maar wij garanderen dat dit mogelijk is! Door de diversiteit van Noordwijk en haar omgeving kunnen wij voor elke groep met alle wensen en budgetten een mooie (thema)belevenis verzorgen.